22.1.08

Vähäinen alku

Aamulla herätessäni päähäni ilmaantui ajatus, että olisi kätevää, jos olisi olemassa yksi blogi, josta tarkistaa langanostopaikkoja silloin, kun on menossa ennestään tuntemattomaan paikkaan. Kokemukseni mukaan neulebloggajat matkustavat paljon ja ostavat lankaa matkoillaan, joten omakohtaista kokemusta löytyy.

Minulle on selvinnyt, että Ravelryssä on paljolti jo olemassa sama ja parempi ja varmasti kattavampi toiminto, mutta itse en ole Ravelryssä mukana, vaikka koko muu maailma nykyisin sitä tuntuu olevan. Menen kuitenkin tapani mukaan virtaa vastaan ja pistin pikapikaa pystyyn tämän ihan vain suomenkielisen blogin, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita postaamaan omia kokemuksiaan ja vinkkejään kaiken maailman lankakaupoista, niin Suomessa kuin maailmalla. Ehkä tälle ei ole käyttöä, mutta eipä tästä kai haittakaan ole - jos ei ole kiinnostusta, blogi jääköön unhoon omia aikojaan.

Tänne pääsee postaamaan ottamalla yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: nyhertaja@luukku.com. Itse pidän siis blogia osoitteessa www.nyhertaja.blogspot.com ja kuljen nimellä Memmu.

Ei kommentteja: