22.1.08

Lontoon lankoja

Pistän tähän "malliksi" sen tyyppisen postauksen kuin mitä olin ajatellut, että voisi olla hyödyllinen. Postausformaatin voi jokainen halukas tietysti itse päättää ja ottaa mukaan niitä tietoja mitä haluaa ja mitä on käytettävissä. Voipi olla, että tämä jää ainokaiseksi postaukseksi, mutta tietysti toivon, että mahdollisimman monella olisi halua tulla mukaan. Vain sillä tavalla tässä koko touhussa on mitään järkeä eli tämä blogi on juuri niin hyödyllinen kuin miksi sen yhdessä teemme :)

Vietin viikon Lontoossa ja aikapulan takia ehdin vain kahteen lankakauppaan, mutta olen valintoihin tyytyväinen.

John Lewis - tavaratalo (Oxford Street, muistaakseni 4.kerros) pitää melkoisen kattavaa valikoimaa Rowanin langoista, joissa on niin ihanan herkulliset värit, että on vaikea valita. Valikoimissa on myös mm. Noroa ja pikkuisen efektilankoja.

Sitten varsinainen mekkaeldorado: Stash Yarns (213 Upper Richmond Road, Putney; metro: East Putney, District line). Minun piti valita Loopin ja SY:n väliltä, sillä molemmat sijaitsivat kaukana muilta kulkureiteiltäni ja vierailuun piti käyttää koko aamupäivä. SY:n puolelle kallistuin, koska kaupassa luvattiin olevan Koigua, enkä ole katunut valintaani. Päinvastoin, jos olet Lontoossa ja pitää valita vain yksi paikka, suosittelisin ehtottomasti SY:ia, jos vähääkään on kiinnostunut ihanaisista luksuslangoista. Siellä kyllä menee hetkessä puoli omaisuutta ja sekaisin runsaudenpulasta. Lankoja muuten toimitetaan myös postitse (ei käsittelykuluja, vain postikulut), eli siitä vain meilailemaan... Koigun lisäksi löytyy mm. Malabrigon baby merinoa, Lorna's Shepherd Sockia ja Lorna's Lion and Lambiä ja muita vastaavia käsinvärjättyjä luksuslankoja. Kallista mutta laadukasta.

Edit 20.9.2010 Stash Yarns on tietojeni mukaan lopettanut toimintansa :(



















Lorna's Shepherd Sock

Ei kommentteja: