17.10.08

Vielä Lontoon lankakaupoista

Lontoossa helposti saavutettavissa ovat ainakin seuraavat kaupat:

I Knit http://www.iknit.org.uk/ on Waterloossa, lähellä metro-asemaa ja kävelyetäisyydellä London Eye:sta. Kaupassa on paljon upeita lankoja, mm. Manos del Uruguay, Artesano Alpaca ja Habu. Lisäksi addin ja brittanyn puikkoja ja kirjoja useampi hyllyllinen. Myös lehtiä löytyy ja sohvat joille istahtaa arpomaan mitä lankaa ostaisi.

StashYarns http://www.stashyarns.co.uk/ on kauempana keskustasta East Putneyssä, mutta löytyy helposti ja on metroasemalta kävelymatkan päässä. Kauppa oli hieman pienempi kuin I Knit, mutta valikoimaa nimenomaan luksuslangoissa oli enemmän. Koigu ja FleeceArtist olivat minun syyni ko. kaupassa vierailemiseen. Kaupassa oli myös kirjoja, mutta niitä oli huomattavasti vähemmän kuin I Knit:ssä. Kaupassa esitellään joka kuukausi jokin englantilainen lankalaatu, käydessäni esittelyssä oli Fyberspates, joten siellä oli erilaisia heidän lankojaan. He järjestävät myös neulekursseja ja näistä kuukauden langoista on myös oma esittelyiltama jossa pääsee kokeilemaan lankoja.

Hyvä neulekirjahylly löytyy Piccadillyn Waterstones kaupasta. Japanilaisia neulekirjoja löytyy Japan Centrestä ja Mitsukoshi-tavaratalosta (molemmat Piccadillyllä).

Ei kommentteja: